کشاورزی پایدار و توسعه - تکمران

اگر ما تجربیات مفید خود را در اختیار دیگران قرار دهیم همه خواهند توانست با انتخاب تصمیم های درست تر، از وقت و عمر خود استفاده بهتری داشته باشند.

کشاورزی پایدار و توسعه - تکمران

اگر ما تجربیات مفید خود را در اختیار دیگران قرار دهیم همه خواهند توانست با انتخاب تصمیم های درست تر، از وقت و عمر خود استفاده بهتری داشته باشند.

کشاورزی پایدار و توسعه - تکمران

سهراب امیری
کارشناس ارشد کشاورزی - گیاهپزشکی

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

۲ مطلب در شهریور ۱۳۹۹ ثبت شده است

دریافت

 

           زرشک درختچه ای پهن برگ است که میوه های سرخ رنگ بیضی شکل دارد. زرشک میوه سالمی دارد که به عنوان یک درمان خانگی و سرشار از مواد مغذی بالا و به شیوه ای عالی به سلامتی انسان کمک می کند. شما می توانید به صورت خوراکی زرشک را مصرف کنید. در تمام قسمت های این گیاه آلکالوئیدهای بربرین Berberine ، اکسیاکانتین Oxyaconthine ، بربامین Berbamine  وجود دارد . مقدر آلکالوئید در پوست ریشه زرشک بیشتر از قسمت های دیگر این گیاه است

           .زرشک یک گیاه سم زدا است که حاوی خواص دارویی عالی میباشد و به عنوان یک آنتی بیوتیک قوی برای از بین بردن باکتری ها، قارچ ها و پروتوزوآ که در درمان بیماریها کمک شایانی می کند. و برای درمان التهاب های عفونی مجاری ادراری، دستگاه گوارش، گلودرد و همچنین سرما خوردگی و  اسهال مسمومیت غذایی، بهبود هضم غذا، کنترل قند خون و جلوگیری از بیماری دیابت نوع 2 ، کنترل کلسترول و بهبود جریان خون و کاهش فشار خون و مفید برای سلامت قلب و سم زدایی خون و تمیز کننده کبد، تحریک کننده قوی تولید گلبول های سفید خونی و مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن بخصوص بهبود عوارض جانبی شیمی درمانی و بهینه ساز جذب آهن برای درمان کم خونی است. بربرین باعث کاهش میزان قند خون، کم شدن چربی‌های موجود در جریان خون و کارکرد بهتر انسولین در بدن می‌شود و وزن بدن را کم می‌کند و اعتیاد به تریاک را درمان و برطرف می کند.



           میوه زرشک دارای حدود ۴% مواد قندی ، ۶۵ اسید مالیک و اسید تارتاریک و مقادیری صمغ می باشد .

100        گرم زرشک حاوی: 316کالری، 3.6 گرم پروتیین، 63.9 گرم کربوهیدرات، 27.2 گرم قند، 3.5 گرم چربی، 5.3 گرم فیبر رژیمی، و 24 میلی گرم ویتامین C است.

طرز تهیه جوشانده زرشک

مقدر ۲۰-۱۰ گرم پوست ریشه یا ساقه و یا میوه زرشک را در یک لیتر آب ریخته و آنرا بجوش بیاورید سپس آنرا از روی اجاق برداشته بگذارید برای مدت ۱۰ دقیقه بماند . این جوشانده را صاف کرده و با شکر یا عسل شیرین کنید . مقدر مصرف روزانه آن سه فنجان در فاصله بین غذاهاست .

طرز تهیه شربت زرشک

آب زرشک 500 سی‌سی + آب سیب 500 سی‌سی + آبلیمو 250 سی‌سی + شکر 500 گرم . این مخلوط را آهسته حرارت دهید تا به قوام آید.

 

 

 

 

سهراب امیری
۰۴ شهریور ۹۹ ، ۱۳:۲۴ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر
سهراب امیری
۰۳ شهریور ۹۹ ، ۱۳:۱۹ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر